Menu
Your Cart

Kolekcija 2015

Pogledajte našu novu kolekciju:

Srebrni nakit 2015

Isporuka je u roku od 48 sati a plaćanje je pri preuzimanju (u Srbiji)!

Lajk ogrlica od srebraZa sve koji lajkuju da lajkuju! :)))Srebrna ogrlica dužine 40 cm sa srebrnim medaljonom finoće 925.Isporuka lično na kućnu adresu ili na adresu na poslu - kako Vama odgovara,i to u roku od 48 sati!Poštarina iznosi 200 din.  ..
1990 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:izgravirano ime u dinosaurus priveskuSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Naručite danas, Å ALJEMO SUTRA, a kod VAS je PREKOSUTRA, i TADA PLAĆATE NAKIT!..
2400 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:izgravirano ime u medved priveskuSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Naručite danas, Å ALJEMO SUTRA, a kod VAS je PREKOSUTRA, i TADA PLAĆATE NAKIT!..
2400 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:izgravirano ime u mis priveskuSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Naručite danas, Å ALJEMO SUTRA, a kod VAS je PREKOSUTRA, i TADA PLAĆATE NAKIT!..
3500 Dinara
Kolekcija unikatnog srebrnog nakita koja će Vas učiniti posebnom!Narukvica sa srebrnim priveskom - FOTO! - yes4you kolekcijaNaručite unikatni poklon sebi ili vama dragoj osobi!Privezak od srebra finoće 925 (sa žigom o potvrdi) u kombinaciji sa živim bojama će Vam u potpunosti obojiti živ..
2200 Dinara
Naručite srebrne burme sa 5 cirkona sa bojom po želji.Sav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.Na Vama je da nam kažete veličine burmi, i adresu gde da pošaljemo, i u roku od par dana su burme kod Vas.Navedena cena je za par burmi, ali se može naručiti i pojedinačno...
8000 Dinara
Naručite srebrne burme sa cirkonom boje po Vašoj želji.Sav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.Na Vama je da nam kažete veličine burmi, i adresu gde da pošaljemo, i u roku od par dana su burme kod Vas.Navedena cena je za par burmi, ali se može naručiti i pojedinačno...
8000 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:srebrna zenska narukvica sa imenom i ukrasena cvetovimaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Naručite danas, Å ALJEMO SUTRA, a kod VAS je PREKOSUTRA, i TADA PLAĆATE NAKIT!..
3800 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:srebrna zenska narukvica sa imenom i ukrasena srcimaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Naručite danas, Å ALJEMO SUTRA, a kod VAS je PREKOSUTRA, i TADA PLAĆATE NAKIT!..
3800 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:srebrna zenska narukvica sa medaljonom oblika srcaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Naručite danas, Å ALJEMO SUTRA, a kod VAS je PREKOSUTRA, i TADA PLAĆATE NAKIT!..
5800 Dinara
Za venčanje bi bilo sjajno imati unikatne burne, stoga pogledajteSrebrne Burme - dupla burma - sa rotirajućim tekstom ili datumomNajnovije UNIKATNE Srebrne Burme !Radi se o duploj burmi: srebrni spoljni prsten-tekst sa imenima ili datumom venčanja(veridbe) se rotira(vrti) oko osnovne bur..
6000 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:Srebrna burma model A1 Navedena cena je za par srebrnih burmi. Sav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.Nakit se plaća pri preuzimanju...
8000 Dinara
Showing 1 to 12 of 72 (6 Pages)
I mi koristimo Cookies-e..
Jer je to normalna stvar za svaki ozbiljan sajt...