Menu
Your Cart

Sledeći dan za slanje nakita subota, 22.6.

Srebrni Lančići sa imenom

Na našem sajtu imate na raspolaganju srebrni nakit na kome možemo da Vam napravimo nakit sa Vašim imenom ili tekstom - po želji, bilo da su u pitanju srebrni medaljoni, Srebrne mindjuše, Srebrne narukvice, Prstenje, Srebrne burme, Ogrlice sa imenom - SVE TO može biti sa Vašim ili bilo koje drugo imenom ili tekstom po Vašoj želji!

Sav srebrni nakit se radi od srebra finoće 925, za šta detalje možete potražiti i na wikipediji.

Srebrni nakit po Vašoj želji možete naručiti:
- direktno na sajtu,
- pozivom na broj 061/55-33-123, sms porukom, ili Viber-om,
- porukom na Facebooku, tako što ćete nam samo ostaviti adresu i broj mobilnog telefona (za lakši kontakt kuririma ekspres pošte).

Konkretno na ovoj stranici se nalaze Lančići sa imenom:

Srebrna ogrlica sa srcem i graviranjem teksta po želji - srebrni privezak i srebrna ogrlica zajedno Srebrna ogrlica sa srcem i graviranjem teksta po želji - srebrni privezak i srebrna ogrlica zajedno
Novo Hot
Kada ne znate šta biste nekome poklonili, nakit sa ličnom porukom je savršeno rešenje! Srebrna ogrlica sa srcem i graviranjem teksta po želji - srebrni privezak i srebrna ogrlica zajednoNaručite savršen poklon sebi ili vama dragoj osobi!Privezak od srebra finoće 925 (sa žigom) sa srebrnom o..
4990 Dinara
Serotonin - hormon sreće - srebrna ogrlica
Novo
U mogućnosti smo da Vam ponudimo srebrnu ogrlicu sa medaljonom znaka hemijskog elementa Serotonin - hormona sreće!Serotonin je supstanca u mozgu, koja prenosi impulse između mozga i nervnih ćelija i postaje hormon kada uđe u krv.​Serotonin se nalazi u mnogim unutrašnjim organima (želudcu, mišićima..
3600 Dinara
Showing 1 to 2 of 2 (1 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.