Menu
Your Cart

Obratite pažnju da je sledeći dan za slanje nakita 4. mart (ponedeljak), a nakit je kod Vas sledećeg dana.

Srebrni Lančići sa imenom

Na našem sajtu imate na raspolaganju srebrni nakit na kome možemo da Vam napravimo nakit sa Vašim imenom ili tekstom - po želji, bilo da su u pitanju srebrni medaljoni, Srebrne mindjuše, Srebrne narukvice, Prstenje, Srebrne burme, Ogrlice sa imenom - SVE TO može biti sa Vašim ili bilo koje drugo imenom ili tekstom po Vašoj želji!

Sav srebrni nakit se radi od srebra finoće 925, za šta detalje možete potražiti i na wikipediji.

Srebrni nakit po Vašoj želji možete naručiti:
- direktno na sajtu,
- pozivom na broj 061/55-33-123, sms porukom, ili Viber-om,
- porukom na Facebooku, tako što ćete nam samo ostaviti adresu i broj mobilnog telefona (za lakši kontakt kuririma ekspres pošte).

Konkretno na ovoj stranici se nalaze Lančići sa imenom:

Srebrna ogrlica sa srcem i graviranjem teksta po želji - srebrni privezak i srebrna ogrlica zajedno Srebrna ogrlica sa srcem i graviranjem teksta po želji - srebrni privezak i srebrna ogrlica zajedno
Novo Hot
Kada ne znate šta biste nekome poklonili, nakit sa ličnom porukom je savršeno rešenje! Srebrna ogrlica sa srcem i graviranjem teksta po želji - srebrni privezak i srebrna ogrlica zajednoNaručite savršen poklon sebi ili vama dragoj osobi!Privezak od srebra finoće 925 (sa žigom) sa srebrnom o..
4990 Dinara
Serotonin - hormon sreće - srebrna ogrlica
Novo
U mogućnosti smo da Vam ponudimo srebrnu ogrlicu sa medaljonom znaka hemijskog elementa Serotonin - hormona sreće!Serotonin je supstanca u mozgu, koja prenosi impulse između mozga i nervnih ćelija i postaje hormon kada uđe u krv.​Serotonin se nalazi u mnogim unutrašnjim organima (želudcu, mišićima..
3600 Dinara
Showing 1 to 2 of 2 (1 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.