Menu
Your Cart

Obratite pažnju da je sledeći dan za slanje nakita 29. april (ponedeljak), a nakit je kod Vas sledećeg dana.

Srebrni Nakit do 2400 dinara

U ovoj kategoriji se nalaze svi naši proizvodi koji su jeftiniji od 2400 dinara.

006 mali srebrni grb Srbije - medaljon u 925 srebru Grb Srbije na medaljonu izvanredne izrade u 925 srebru težine 3.6 grama.  Veličina grba je: 2cm x 2,5cm !  ..
2400 Dinara
033 geek nakit - geek mindjuše - poklon za geeketeMindjuše koje treba da krase prave geekete! E sad pitanje je samo da li će ih prvo ugledati i kupiti neka muška osoba, za svoju voljenu damu koja, na kraju krajeva poznaje malo php koda, te će joj biti drago, ili će pak neka dama kupiti sama za se..
2200 Dinara
Bogorodica - Srebrni medaljon
Hot
Mаrijа ili Merjem (judeo-аrаmejski: מרים, Mirjаm u znаčenju gorkа ili sjаjnа, izvаnrednа) iz Nаzаretа, u Gаlileji, mаjkа je Isusа Hristа.Pretpostаvljа se dа je rođenа 20. godine pre nove ere, od roditeljа Joаkimа i Ane.U vreme Isusovog zаčećа bilа je devicа, udаtа zа Josifа iz kuće Dаvidove...
2400 Dinara
Foto nakit - srebrni medaljon sa graviranom slikom po želji
Hot Free
Foto nakit - medaljon sa slikom po željiSlike možete poslati i na FACEBOOK-u i na Viberu.S obzirom da sam srebrni nakit radimo za Vas po Vašoj želji, ovo je mesto gde možete izabrati i naručiti srebrni medaljon pojedinog oblika sa bilo kojom fotografijom iz Vašeg računara!Sve što treba d..
0 Dinara
hipi srebrni medaljon - hippie nakit - peace znakPostoje stvari koje nikada ne izlaze iz mode! To svakako važi i za hipi logo. Izrađen od čistog srebra finoće 925, može biti poklon vama dragoj osobi koja iskreno želi mit svima oko sebe.Veličina priveska je prečnika 2,2cm Hippi nakit se i danas no..
1990 Dinara
Poklonite sebi ili prijatelju, prijateljici, voljenoj osobi POKLON za trajno sećanje,Srebrni medaljon - sa ili bez lančića:Horoskopski znaci - znak "Bik"Medaljon je izrađen od srebra finoće 925 i predstavlja trajan znak pažnje.U kompletu dobijate: - pločicu/medaljon sa znakom, - sr..
2400 Dinara
Horoskopski znaci - znak "Blizanci" - srebrni medaljon
Hot
Poklonite sebi ili prijatelju, prijateljici, voljenoj osobi POKLON za trajno sećanje,Srebrni medaljon - sa ili bez lančića:Horoskopski znaci - znak "Blizanci"Medaljon je izrađen od srebra finoće 925 i predstavlja trajan znak pažnje.U kompletu dobijate: - pločicu/medaljon sa znakom, ..
2400 Dinara
Horoskopski znaci - znak "Devica" - srebrni medaljonPoklonite sebi ili prijatelju, prijateljici, voljenoj osobi POKLON za trajno sećanje,Srebrni medaljon - sa ili bez lančića:Horoskopski znaci - znak "Devica"Medaljon je izrađen od srebra finoće 925 i predstavlja trajan znak pažnje. ..
2400 Dinara
Poklonite sebi ili prijatelju, prijateljici, voljenoj osobi POKLON za trajno sećanje,Srebrni medaljon - sa ili bez lančića:Horoskopski znaci - znak "Jarac"Medaljon je izrađen od srebra finoće 925 i predstavlja trajan znak pažnje.U kompletu dobijate: - pločicu/medaljon sa znakom, - ..
2400 Dinara
Poklonite sebi ili prijatelju, prijateljici, voljenoj osobi POKLON za trajno sećanje,Srebrni medaljon - sa ili bez lančića:Horoskopski znaci - znak "Lav"Medaljon je izrađen od srebra finoće 925 i predstavlja trajan znak pažnje.U kompletu dobijate: - pločicu/medaljon sa znakom, - sr..
2400 Dinara
Poklonite sebi ili prijatelju, prijateljici, voljenoj osobi POKLON za trajno sećanje,Srebrni medaljon - sa ili bez lančića:Horoskopski znaci - znak "Ovan"Medaljon je izrađen od srebra finoće 925 i predstavlja trajan znak pažnje.U kompletu dobijate: - pločicu/medaljon sa znakom, - s..
2400 Dinara
Poklonite sebi ili prijatelju, prijateljici, voljenoj osobi POKLON za trajno sećanje,Srebrni medaljon - sa ili bez lančića:Horoskopski znaci - znak "Rak"Medaljon je izrađen od srebra finoće 925 i predstavlja trajan znak pažnje.U kompletu dobijate: - pločicu/medaljon sa znakom, - sr..
2400 Dinara
Showing 1 to 12 of 55 (5 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.