Menu
Your Cart

Srebrni Prsten - prstenje

Prsten / prstenje

dole možete videti standardne modele proizvoda po narudžbi!
Foto nakit - srebrni medaljon sa graviranom slikom po želji
Hot Free
Foto nakit - medaljon sa slikom po željiSlike možete poslati i na FACEBOOK-u i na Viberu.S obzirom da sam srebrni nakit radimo za Vas po Vašoj želji, ovo je mesto gde možete izabrati i naručiti srebrni medaljon pojedinog oblika sa bilo kojom fotografijom iz Vašeg računara!Sve što treba d..
0 Dinara
Prsten sa imenom - prstenje sa tekstom po želji
Hot
Prsten sa imenom - prstenje sa tekstom po želji - osnovni modelPred Vama je mogućnost da naručite originalan i unikatan nakit - prsten sa imenom ili bilo kojim drugim tekstom po želji!Sve što treba je da unesete tekst koji će da bude "isečen" u samom prstenu, te da izaberete veličinu prste..
4300 Dinara
Prsten sa ukrasom - model 1 sa gravuromPred Vama je mogućnost da naručite originalan nakit - prsten sa gravurom model 1Izaberite veličinu prstena, i u roku od 7 do 10 dana prsten je na Vašoj adresi, zapakovan u adekvatnoj kutijici za poklon bez obzira da li je za vas ili je nekome drugom kao..
4300 Dinara
prsten za dva prstaDupli prsten sa imenom po željiNaručite sa poverenjem na našem sajtu dupli prsten sa imenom - apsolutni hit NAKIT u SHOWBIZZ svetu!Dovoljno je da unesete koje ime/tekst želite  + veličinu za veći prst.  ROK ZA IZRADU JE 7 DO 10 DANAEvo nekih predloga tek..
3600 Dinara
Prsten od srebra u obliku sidraSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.ROK ZA IZRADU JE 7 DO 10 DANA..
4300 Dinara
Srebrni prsten finoce 925 u oblicima kocke, kruga, srca i cvetaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.ROK ZA IZRADU JE 7 DO 10 DANA..
4300 Dinara
Prsten od srebra ukrasen sapicamaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.ROK ZA IZRADU JE 7 DO 10 DANA..
4300 Dinara
srebrni prsten - sečena ukrasna gravura
Hot
Srebrni prsten finoce 925 sa sečenom gravurom - model P17Sav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.Izradjujemo ga po Vašoj veličini koju želite!Kako izmeriti veličinu prstena? Kliknite ovde!ROK ZA IZRADU JE 7 DO 10 DANA..
3600 Dinara
Prsten od srebra ukrasen krsticimaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.ROK ZA IZRADU JE 7 DO 10 DANA..
4300 Dinara
Srebrni prsten finoce 925 sa rebrastom gravurom - model P19Sav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.Izradjujemo ga po Vašoj veličini koju želite!Kako izmeriti veličinu prstena? Kliknite ovde!ROK ZA IZRADU JE 7 DO 10 DANA..
3600 Dinara
Srebrni Prsten sa slovom po želji i srcem/cvetićem
Hot
U mogućnosti ste da naručite Srebrni Prsten sa slovom po Vašoj želji,i sa dodatnim ukrasom u vidu srca ili cvetićaNa Vama je samo da unesete Vašu veličinu prstena, slovo i koji ukras želite.Sve to možete učiniti i putem telefona 061/55.33.123Pogledajte i ostalo srebrno prstenjeROK ZA..
2400 Dinara
Prsten sa ukrasom - model 2 sa gravuromPred Vama je mogućnost da naručite originalan nakit - prsten sa gravurom model 2Izaberite veličinu prstena, i u roku od 7 do 10 dana prsten je na Vašoj adresi, zapakovan u adekvatnoj kutijici za poklon bez obzira da li je za vas ili je nekome drugom kao..
4300 Dinara
Showing 1 to 12 of 17 (2 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.