Menu
Your Cart

Sledeći dan za slanje nakita subota, 22.6.

Srebrni Nakit za decu - Dečiji Nakit


 

I deca maštaju da nose nakit.

Obradujte ih.

Za njih smo spremili nakit sa vedrim motivima i puno blještavih detalja.

Dečiji nakit po Vašoj želji možete naručiti ako pozovete 061-55-33-123

Naručite srebrni nakit pouzećem:srebrna decija narukvica graviranaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Kliknite za detalje o roku isporuke....
3300 Dinara
Lančić Family - Porodica - Mama, Tata, Deca (sin, ćerka) - od jedne do 6 figurica Lančić Family - Porodica - Mama, Tata, Deca (sin, ćerka) - od jedne do 6 figurica
Novo Hot
U prilici smo da Vam napravimo po želji srebrni lančić model "Porodica" sa brojem figurica po želji i sa redosledom koji Vi izaberete - na raspolaganju su figurice mame, tate, devojčice i dečaka.Savršen poklon za mamu da svoju porodicu drži blizu srca, svaki dan. Na ovaj model takođe  možemo ..
4300 Dinara
Nakit za decu - Srebrni Privezak u obliku dinosaurusa sa imenom
Hot
Naručite srebrni nakit pouzećem:izgravirano ime u dinosaurus priveskuSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Kliknite za detalje o roku isporuke....
2900 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem:izgravirano ime u privesku medvedićaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Kliknite za detalje o roku isporuke....
2900 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem: srebrni privezak mini sa 17 cirkona i izgraviranim imenom po Vašoj želji!Sav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.S obzirom da je u pitanju model sa cirkonima, za izradu nam je potreban jedan dodatan dan, tako da šaljemo u roku od 2 radna dana...
4200 Dinara
Narukvica sa srebrnim priveskom - deo mene - yes4you kolekcija
Hot
Kolekcija unikatnog srebrnog nakita koja će Vas učiniti posebnom!Narukvica sa srebrnim priveskom - deo mene - yes4you kolekcijaNaručite savršen poklon sebi ili vama dragoj osobi!Privezak od srebra finoće 925 (sa žigom o potvrdi) u kombinaciji sa živim bojama će Vam u potpunosti obojiti ž..
1990 Dinara
Narukvica sa srebrnim priveskom - moje ime - yes4you kolekcija
Hot
Kolekcija unikatnog srebrnog nakita koja će Vas učiniti posebnom!Narukvica sa srebrnim priveskom - moje ime - yes4you kolekcijaNaručite savršen poklon sebi ili vama dragoj osobi!Privezak od srebra finoće 925 (sa žigom o potvrdi) u kombinaciji sa živim bojama će Vam u potpunosti obojiti ž..
1990 Dinara
Kolekcija unikatnog srebrnog nakita koja će Vas učiniti posebnom!Narukvica sa srebrnim priveskom - moje slovo - yes4you kolekcijaNaručite savršen poklon sebi ili vama dragoj osobi!Privezak od srebra finoće 925 (sa žigom o potvrdi) u kombinaciji sa živim bojama će Vam u potpunosti obojiti..
1990 Dinara
Narukvica sa srebrnim priveskom - moje srce - yes4you kolekcija
Hot
Kolekcija unikatnog srebrnog nakita koja će Vas učiniti posebnom!Narukvica sa srebrnim priveskom - moje srce - yes4you kolekcijaNaručite savršen poklon sebi ili vama dragoj osobi!Privezak od srebra finoće 925 (sa žigom o potvrdi) u kombinaciji sa živim bojama će Vam u potpunosti obojiti ..
1990 Dinara
Kolekcija unikatnog srebrnog nakita koja će Vas učiniti posebnom!Narukvica sa srebrnim priveskom i cirkonima - MOJA ZVEZDANaručite savršen poklon sebi ili vama dragoj osobi u rangu cena do 1900 dinara !!!Privezak od srebra finoće 925 (sa žigom o potvrdi) u kombinaciji sa živim bojama će ..
2300 Dinara
Srebrna narukvica sa srcemNaručite srebrnu narukvicu sa medaljonom u obliku srca!Srebrna narukvica sa srcem se izrađuje od srebra finoće 925 - savršen za Vas ili kao poklon za Vama dragu osobu.Narukvica je teška 14 grama, standardna dužina narukvice je 19 cm,a ukoliko želite narukvicu neke d..
6990 Dinara
srebrni medaljon - duplo SRCE medaljon sa graviranim imenom
Hot
Srebrni medaljon - DUPLO SRCE - sa fotograviranjem imenaSavršen poklon za godišnjicu ili rodjendan!Ukoliko Vam treba poklon za devojku, mamu, prijateljicu ..NARUČITE Srebrni medaljon - DUPLO SRCE - sa fotograviranjem imena, i ne možete pogrešiti ukoliko voljenoj osobi poklonite baš ovaj ..
2400 Dinara
Showing 1 to 12 of 24 (2 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.