Menu
Your Cart

Ako imate bilo kakvih poteškoća sa naručivanjem na sajtu, narudžbe primamo i putem viber poruka i telefonskim pozivom.

Srebrni Krstovi

Ovde možete naručiti srebrne krstove - srebrni krstovi - krstovi od srebra - pravoslavni krst - katolički krst

Srebrni krst sa cirkonima model 1
Hot
Krst od srebra finoće 925 i fasovanim cirkonima u više bojaTežina srebrnog priveska je 3 grama.Dimezije su : 50 mm x 25mm x 1.2mmSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.Ukoliko naručite danas, nakit šaljemo SUTRA, a kod vas je PREKOSUTRA, i TADA PLAĆATE NAKIT!..
2900 Dinara
Srebrni krst sa cirkonima model 2
Hot
Krst od srebra finoće 925 i fasovanim cirkonima u više bojaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.Težina srebrnog priveska je 3 grama.Dimezije su : 50 mm x 25mm x 1.2mmNaručite danas, paket ŠALJEMO SUTRA, a kod VAS je PREKOSUTRA, i TADA PLAĆATE NAKIT!..
2900 Dinara
Srebrni pravoslavni krst - Krst i Krune 2
Hot
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:Srebrni pravoslavni krst - Krst sa 4S u kracima i gravurom 2Izgravirani detalji u krstu su kao na slici, i nudi se u tri veličine tj. težine, pa se i cena formirana spram toga.Sav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Naručite danas, Š..
2900 Dinara
Srebrni Pravoslavni krst - srebro 925 - gravirani krst sa 4 krune i stitom u sredini
Hot
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:Pravoslavni krst graviran sa cetiri krune i stitom u srediniIzgravirani detalji u krstu su kao na slici, i nudi se u tri veličine tj. težine, pa se i cena formirana spram toga.Sav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Naručite danas, Š..
2900 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:Srebrni pravoslavni krst - Krst sa 4S u kracima i gravuromIzgravirani detalji u krstu su kao na slici, i nudi se u tri veličine tj. težine, pa se i cena formirana spram toga...
2900 Dinara
Srebrni privezak pravoslavni krst - Krst sa 4S krunom i grbom
Hot
Srebrni pravoslavni krst - Krst sa 4S u kracima i gravuromIzgravirani detalji u krstu su kao na slici, srebrni krst je izradjen od srebra finoće 925, i nudi se u tri veličine tj. težine, pa je i cena formirana spram toga.Isporuka je u roku od 48 sati od momenta naručivanja.Naručite danas, &Sca..
2900 Dinara
Srebrni privezak pravoslavni krst - Krst sa 4S u kracima i gravurom
Hot
Naručite danas, nakit ŠALJEMO SUTRA, i kod VAS je PREKOSUTRA!(plaćanje pouzećem - pri preuzimanju)Srebrni pravoslavni krst - Krst sa 4S u kracima i gravuromIzgravirani detalji u krstu su kao na slici, i nudi se u tri veličine tj. težine, pa se cena formirana spram toga.Isporuka je u r..
2900 Dinara
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.