Menu
Your Cart

Obratite pažnju da je sledeći dan za slanje nakita subota, 1. jun.

Srebrni Lančići sa graviranim imenom

Lančići sa graviranim imenom

Srebrna ogrlica sa srcem i graviranjem teksta po želji - srebrni privezak i srebrna ogrlica zajedno Srebrna ogrlica sa srcem i graviranjem teksta po želji - srebrni privezak i srebrna ogrlica zajedno
Novo Hot
Kada ne znate šta biste nekome poklonili, nakit sa ličnom porukom je savršeno rešenje! Srebrna ogrlica sa srcem i graviranjem teksta po želji - srebrni privezak i srebrna ogrlica zajednoNaručite savršen poklon sebi ili vama dragoj osobi!Privezak od srebra finoće 925 (sa žigom) sa srebrnom o..
4990 Dinara
Srebrni privezak - krug sa graviranim tekstom
Hot
Srebrni privezak od srebra finoće 925 oblika kruga, na koji možemo da Vam izgraviramo tekst po želji, latinicom ili ćirilicom.Srebrni privezak - krug sa graviranim tekstom možete naručiti:- ovde na sajtu,- porukom na Facebooku,- porukom ili pozivom na Viberu,- Pozivom na mobilni - broj je ..
3600 Dinara
Srebrna ogrlica sa graviranim imenom na pločici Srebrna ogrlica sa graviranim imenom na pločici
Novo
Ako želite da Vaše ime ili ime Vama drage osobe ne bude ispisano na klasičan način, već volite da budete malo drugačiji  - ovo je model za Vas!Za Vas je srebrna ogrlica sa graviranim imenom na pločici, sve to napravljeno od srebra finoće 925 sa žigom, po Vašoj želji, dakle na pločici može da pi..
3600 Dinara
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.