Menu
Your Cart

Obratite pažnju da je sledeći dan za slanje nakita 29. april (ponedeljak), a nakit je kod Vas sledećeg dana.

Srebrne ogrlice "beskonacnost" - "infinity" srebrne ogrlice sa simbolom beskonačnosti i sa imenima po želji

U mogućnosti smo da Vam ponudimo lepezu od nekoliko varijanata "Infinity" srebrnih ogrlica:

Srebrne ogrlice sa simbolom beskonacno 

U pitanju su Srebrne ogrlice sa simbolom beskonačnosti i sa imenima po Vašoj želji.

Možemo napraviti:

Na sve modele mogu da se ugrade i cirkoni.

Izaberite model koji se Vama najviše sviđa:

"Infinity" Ogrlice - "beskonacnost" - Srebrne ogrlice sa simbolom beskonačnosti i sa jednim imenom po Vašoj želji
Novo Hot
U mogućnosti smo da Vam napravimo "Infinity" Srebrne ogrlice sa 1. imenomSrebrne ogrlice sa simbolom "beskonačnost" i sa jednom imenom sada možete naručiti i kod nas, sa poverenjem koje traje od 2010. godine!  U pitanju je Srebrna ogrlica sa simbolom beskonačnosti i sa jednim imenom po Vašoj že..
4990 Dinara
"Infinity" Ogrlice - "beskonacnost" - Srebrne ogrlice sa simbolom beskonačnosti i sa 2 imena po Vašoj želji "Infinity" Ogrlice - "beskonacnost" - Srebrne ogrlice sa simbolom beskonačnosti i sa 2 imena po Vašoj želji
Novo Hot
U mogućnosti smo da Vam napravimo "Infinity" Srebrne ogrlice sa 2 imena!Srebrne ogrlice sa simbolom "beskonačnost" i sa dva imena sada možete naručiti i kod nas, sa poverenjem!  U pitanju je Srebrna ogrlica sa simbolom beskonačnosti i sa 2 imena po Vašoj želji.Na Vama je samo da navedete koja i..
5800 Dinara
"Infinity" Ogrlice - "beskonacnost" - Srebrne ogrlice sa simbolom beskonačnosti i sa 3 imena po Vašoj želji
Novo Hot
U mogućnosti smo da Vam napravimo "Infinity" Srebrne ogrlice sa 3 imena!Srebrne ogrlice sa simbolom "beskonačnost" i sa tri imena sada možete naručiti i kod nas, sa poverenjem!  U pitanju je Srebrna ogrlica sa simbolom beskonačnosti i sa 3 imena po Vašoj želji.Na Vama je samo da navedete koja i..
5990 Dinara
"Infinity" Ogrlice - "beskonacnost" - Srebrne ogrlice sa simbolom beskonačnosti i sa 4 imena po Vašoj želji
Novo Hot
U mogućnosti smo da Vam napravimo "Infinity" Srebrne ogrlice sa 4 imena!Srebrne ogrlice sa simbolom "beskonačnost" i sa dva imena sada možete naručiti i kod nas, sa poverenjem!  U pitanju je Srebrna ogrlica sa simbolom beskonačnosti i sa 4 imena po Vašoj želji.Na Vama je samo da navedete koja i..
6300 Dinara
"Infinity" Narukvice - "beskonacnost" - Narukvice od kožice sa srebrnom pločicom simbola beskonačnosti i sa 2 imena po Vašoj želji
Novo Hot
U mogućnosti smo da Vam napravimo "Infinity" Srebrne narukvice od kožice, a sa srebrnom pločicom sa 2 imena!Narukvice od kožice sa srebrnom pločicom simbola beskonačnosti i sa 2 imena po Vašoj želji možete naručiti kod nas!  U pitanju je Srebrna pločica simbola beskonačnosti izrađena od srebra ..
4200 Dinara
Infinity Ogrlice - beskonacnost - Srebrne ogrlice sa srebrnom pločicom simbola beskonačnosti i sa 2 SLOVA po Vašoj želji
Novo Hot
U mogućnosti smo da Vam napravimo "Infinity" Srebrne ogrlice a sa srebrnom pločicom sa 2 SLOVA !Srebrne ogrlice sa srebrnom pločicom simbola beskonačnosti i sa 2 SLOVA po Vašoj želji možete naručiti kod nas!  U pitanju je Srebrna pločica simbola beskonačnosti izrađena od srebra finoće 925, sa 2..
3600 Dinara
"Infinity" Ogrlice - "beskonacnost" - Srebrne ogrlice sa simbolom beskonačnosti i sa graviranjem po Vašoj želji
Novo Hot
U mogućnosti smo da Vam napravimo "Infinity" Srebrne ogrlice sa graviranjem imena!Srebrne ogrlice sa simbolom "beskonačnost" i sa graviranjem imena sada možete naručiti i kod nas, sa poverenjem!  U pitanju je Srebrna ogrlica sa simbolom beskonačnosti i sa graviranjem imena po Vašoj želji.Na Vam..
3300 Dinara
"Infinity" Narukvice - "beskonacnost" - Narukvice od kožice sa srebrnom pločicom simbola beskonačnosti i sa 2 SLOVA po Vašoj želji
Novo Hot
U mogućnosti smo da Vam napravimo "Infinity" Srebrne narukvice od kožice, a sa srebrnom pločicom sa 2 SLOVA !Narukvice od kožice sa srebrnom pločicom simbola beskonačnosti i sa 2 SLOVA po Vašoj želji možete naručiti kod nas!  U pitanju je Srebrna pločica simbola beskonačnosti izrađena od srebra..
2800 Dinara
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.