Menu
Your Cart

Obratite pažnju da je sledeći dan za slanje nakita subota, 1. jun.

Lančići sa jednim imenom

Srebrni Lančići sa jednim imenom        

Lančić sa imenom - sve vrste slova na jednom mestu! Lančić sa imenom - sve vrste slova na jednom mestu!
Novo Hot
Lančić sa imenom od srebra finoće 925 - težina je oko 4.5 grama (u zavisnosti od dužine imena)Lančići sa imenom koje nudimo se izradjuju u našoj radionici, mašinski, što omogućuje:mikronsku preciznost izrade brzu izradu po želji mogućnost da lančić sa imenom bude izradjen sa bilo kojim imeno..
3600 Dinara
Lančić sa imenom - savršen poklon od srebra! Lančić sa imenom - savršen poklon od srebra!
Hot
Lančić sa imenom od srebra finoće 925 - težina je oko 4.5 grama (u zavisnosti od dužine imena)Lančići sa imenom koje nudimo se izradjuju u našoj radionici, mašinski, što omogućuje:mikronsku preciznost izrade brzu izradu po želji mogućnost da lančić sa imenom bude izradjen sa bilo kojim imenom, ..
3600 Dinara
Lančić sa imenom i srcem Lančić sa imenom i srcem
Hot
Lančić sa imenom i srcemLančić sa imenom i srcem je unapređena verzija lančića sa imenomi redstavlja savršen poklon je za voljenu osobuDevojci za rođendan? Naravno!U ceni dobijate: - pločicu sa imenom i srcem sa desne strane, - srebrni lančić (dužine 40 cm + dužina pločice u zavisnosti..
3990 Dinara
Lančić sa imenom / ime sa dva srca
Hot
Lančić sa imenom i dva srcaLančić sa imenom - Model sa dva srcaIzradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa imenom i dva srca je savršen poklon za: - pre svega za sebe ! - poklon za drugaricu, - voljenu osobu, - za krštenje, - za novorođenu decu, ...U ceni dobijate: - ploči..
3990 Dinara
Lančić sa imenom - Standardni font sa ukrasomIzradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa imenom je savršen poklon za: - dragoj osobi za ROĐENDAN! - poklon za drugaricu - voljenu osobu, - za krštenje, - za novorođenu decu, - za jubileje koje treba obeležiti sa pažnjom.U ceni do..
3990 Dinara
Srebrni lančić sa twitter imenom po željiBudite originalni - Lančić sa Vašim Twitter imenom!Izradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa twitter imenom predstavlja unikatan nakit koji ćete nositi ili pak pokloniti vama dragoj osobi.Savršen poklon za Geekove!  U ceni dob..
3600 Dinara
3D lančić sa imenom - originalno našem tržištuOvakvo nešto još niste videli!Priuštite sebi originalan i unikatan srebrni lančić sa imenom.Duplo ime, duplo teži lančić po ceni koja nije dupla!..
7200 Dinara
Lančić sa imenom - sa providnim cirkonom u srcu  Izradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa imenom sa providnim cirkonom je prvi u seriji ogrlica sa cirkonima.Poklonite ga: - za ROĐENDAN! - drugarici za rodjendan - za voljenu osobu, - za krštenje, - za decu i za..
3990 Dinara
Lančić sa imenom - happy stil
Hot
Lančić sa imenom - happy stil - Srebro 925 - oko 4.5 grama Lančić sa imenom u takozvanon happy stil-u radjen je u Srebru finoće 925, i predstavlja unikatan savršen poklon za: - za ROĐENDAN! - za poklon drugarici - voljenu osobu, - za krštenje, - za novorođenu decu, -..
3600 Dinara
Ogrlica sa imenom ispisana cirilicom - standardna ćirilica Ogrlica sa imenom ispisana cirilicom - standardna ćirilica
Hot
Ogrlica sa imenom ispisana cirilicom - standardna ćirilicaОгрлица са именом исписана ћириличним фонтомУ питању је савршен поклон за све оне којима је стало да се очува ћирилично писмо и српска традиција.Ланчић и плочица са именом су израђени од сребра финоће 925, и представљају траја..
3600 Dinara
Огрлица са именом и срцем - ћирилица Огрлица са именом и срцем - ћирилица
Novo Hot
Огрлица са именом и срцем - ћирилицаУ питању је савршен поклон за све оне којима је стало да се очува ћирилично писмо и српска традиција.Огрлица и плочица са именом и срце су израђени од сребра финоће 925, и представљају идеалан поклон за многе прилике, од венчања, кумовања, рођења детета, ..
3990 Dinara
Lančić sa imenom - tanki pisani font Lančić sa imenom - tanki pisani font
Hot
Lančić sa imenom - tanki pisani font U prilici smo da vam ponudimo još jednu varijantu lančića sa imenom urađen sa pisanim fontom za one kojima se možda sviđa nešto drugačije. Zbog tankog ispisa, lančić se izrađuje od deblje pločice srebra.Izradjen u Srebr..
3600 Dinara
Showing 1 to 12 of 27 (3 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.