Menu
Your Cart

Srebrni lančići ukrašeni cirkonima

Srebrni lančići ukrašeni cirkonima

Ogrlica sa graviranim srcem i cvetićem od cirkonaMaterijal Srebro finoće 0.925Prosečna težina 5 gramaProsecna Debljina 0.85mmProsecne dimenzije V18 x D20..
3800 Dinara
Lančić sa imenom - QueenLančić sa imenom - Model QUEENIzradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa imenom model QUEEN je savršen poklon za: - poklon za drugaricu - voljenu osobu, - za krštenje, - za novorođenu decu, ...U ceni dobijate: - pločicu sa Vašim imenom urađen..
4200 Dinara
Lančić sa imenom i linijom ukrašenom cirkonima  ..
4200 Dinara
Lančić sa imenom i srcem od cirkona - tanki pisani font..
4200 Dinara
Naručite online ili telefonom na broj 061/55.33.123 !Ogrlica sa inicijalima i srcem - popunjeno providnim i crvenim cirkonimaIzrađena je od srebra finoće 925 i predstavlja savršen poklon za rođendan drugarici, sestri, devojci ili nekoj drugoj Vama dragoj osobi.Unesite koje inicija..
4800 Dinara
Srebrni lančić sa imenom - slova ukrašena cirkonimaIzradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa slovima - slova ukrašena cirkonima je fantastičan poklon za ROĐENDAN, kao poklon za drugaricu, za sestru, za mamu, za voljenu osobu, za krštenje, za novorođenu decu, za sve prilike za koje Vam treba atrakti..
4800 Dinara
Srebrne minđuše - slovo po želji - ukrašeno cirkonima!Minđuše sa inicijalima!Izradjene u Srebru finoće 925 minđuše sa inicijalom su unikatan i savršen detalj koji možete nositi u svim prilikama, ili ga dati kao poklon drugarici za rođendan, ili kao poklon devojci za rodjendan.  U ..
3300 Dinara
Srebrni lančić sa cirkonima - ime je po Vašoj želji - sva slova u istoj boji cirkona i srce u cirkonimaIzradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa imenom gde su sva slova u jednoj boji cirkona, a srce u drugoj boji cirkona sirkonima je fantastičan poklon za ROĐENDAN, kao poklon za drugaricu, z..
4800 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:Lancic sa dva imena - ukrasena detelinom i cirkonimaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Naručite danas, Å ALJEMO SUTRA, a kod VAS je PREKOSUTRA, i TADA PLAĆATE NAKIT!..
4500 Dinara
Srebrni lančić sa imenom - cvet sa cirkonimaIzradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa imenom gde je dodatni cvet sa sirkonima je fantastičan poklon za ROĐENDAN, kao poklon za drugaricu, za sestru, za mamu, za voljenu osobu, za krštenje, za novorođenu decu, za sve prilike za koje Vam treba atraktiva..
4200 Dinara
Srebrni lančić sa imenom - prvo slovo sa cirkonimaIzradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa imenom gde je prvo slovo sa sirkonima je fantastičan poklon za ROĐENDAN, kao poklon za drugaricu, za sestru, za mamu, za voljenu osobu, za krštenje, za novorođenu decu, za sve prilike za koje Vam treba atrak..
4200 Dinara
Srebrni lančić sa imenom - srce sa cirkonimaIzradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa imenom gde je srce sa sirkonima je fantastičan poklon za ROĐENDAN, kao poklon za drugaricu, za sestru, za mamu, za voljenu osobu, za krštenje, za novorođenu decu, za sve prilike za koje Vam treba atraktivan, a cen..
4200 Dinara
Showing 1 to 12 of 23 (2 Pages)
I mi koristimo Cookies-e..
Jer je to normalna stvar za svaki ozbiljan sajt...