Menu
Your Cart

Obratite pažnju da je sledeći dan za slanje nakita subota, 3. jun, s tim da su u toku godišnji odmori, te će nakit koji podrazumeva i  graviranje biti slat tek posle 18. juna.

Srebrnе Minđuše sa imenom ili tekstom po želji


Srebrne minđuše - OKRUGLE - sa imenom po želji - midjuša sa imenom ili natpisom koji želite!Okrugle minđuše sa imenom !Izradjene u Srebru finoće 925 Okrugle minđuše sa imenom su unikatan i savršen detalj koji možete noditi u svim prilikama, ili pak kao poklon drugarici za rođendan, ili napr..
5600 Dinara
Srebrne minđuše sa imenom po želji - midjuša sa imenom ili natpisom koji želite!Miđuše sa imenom su unapređenje koje ste čekali!Izradjene u Srebru finoće 925 Minđuše sa imenom su unikatan i savršen poklon drugarici za rođendan, ili naprimer za novorođenu decu.  U ceni dobijate: - minđuša ..
4300 Dinara
Srebrne ženske minđuše - inicijal sa cirkonima po želji!Izradjene u Srebru finoće 925 minđuše sa cirkonom su unikatan i savršen detalj koji možete noditi u svim prilikama, ili pak kao poklon za rođendan, ili naprimer za novorođenu decu. Težina jedne minđuše je od 3.8 do 4.2 grama u zavisnosti ..
3600 Dinara
Srebrne minđuše - ime u zvezdi - midjuša sa imenom ili natpisom koji želite!Izradjene u Srebru finoće 925 minđuše sa imenom su unikatan i savršen detalj koji možete noditi u svim prilikama, ili pak kao poklon drugarici za rođendan, ili naprimer za novorođenu decu. Težina jedne minđuše je od 3.8 do..
5600 Dinara
Srebrna mindjuša sa pisanim slovom po željiNAVEDENA CENA JE ZA PAR MINĐUŠA!!..
3800 Dinara
Ženske mindjuše - Ime u srcuMaterijal Srebro finoće 0.925Prosečna težina 4,40 gramaProsecna Debljina 0.85mmProsecne dimenzije Visina: 40mm / dužina: 40mmCENA JE ZA JEDNU MIĐUŠU!..
2800 Dinara
Srebrne minđuše - slovo u trouglu - midjuša sa inicijalom koji želite!Izradjene u Srebru finoće 925 minđuše sa imenom su unikatan i savršen detalj koji možete noditi u svim prilikama, ili pak kao poklon drugarici za rođendan, ili naprimer za novorođenu decu. Težina jedne minđuše je od 3.8 do 4.2 g..
5600 Dinara
Srebrne minđuše - slovo po želji - ukrašeno cirkonima!Minđuše sa inicijalima!Izradjene u Srebru finoće 925 minđuše sa inicijalom su unikatan i savršen detalj koji možete nositi u svim prilikama, ili ga dati kao poklon drugarici za rođendan, ili kao poklon devojci za rodjendan.  U ..
4990 Dinara
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.