Menu
Your Cart

Muški nakit

Muški nakit


Ovde možete naručiti nešto iz grupe proizvoda Muški nakit

Monogram - srebrni privezak sa 3 slovaJedinstven i unikatan proizvod na našem tržištu!Srebrni monogram sa tri slova - Izrađuje se tako što se prvo napravi skica od jednog velikog slova u sredini i dva mala sa strane.Takav oblik se izreže i dobijate unikatan poklon koji nik..
3500 Dinara
Muški medaljon - 01 - tribalPoštovane Dame, ukoliko želite da poklonite svojim partnerima poklon za dan zaljubljenih, a da to ne bude preskupo, a da znate da će im se svideti, muški nakit u ponudi sajta SREBRONAKIT je sjajno rešenje!   Prvi tribal sa specifičnom mustrom je urađen u srebru 925 i biće..
1990 Dinara
Muški medaljon - 02 - tribalPoštovane Dame, ukoliko želite da poklonite svojim partnerima poklon za dan zaljubljenih, a da to ne bude preskupo, a da znate da će im se svideti, muški nakit u ponudi sajta SREBRONAKIT je sjajno rešenje!   Drugi tribal sa specifičnom mustrom je urađen u srebru 925 i bić..
1990 Dinara
Muški medaljon - 03 - tribalPoštovane Dame, ukoliko želite da poklonite svojim partnerima poklon za dan zaljubljenih, a da to ne bude preskupo, a da znate da će im se svideti, muški nakit u ponudi sajta SREBRONAKIT je sjajno rešenje!   TREĆI tribal sa specifičnom mustrom je urađen u srebru 925 i bić..
1990 Dinara
Muška medaljon sa imenom po zeljiKonačno i nešto za muškarce!Srebrni Muški medaljon sa imenom po želji, ispisana atraktivnim fontom,savršen poklon za Vašeg omiljenog muškarca, muža, dečka, sina ... U roku od 48 sati je nakit kod Vas!..
3360 Dinara
Muški privezak/medaljon sa imenom - medaljon sa muškim imenomU ponudi imamo i muški nakit - medaljon težine oko 4.5 grama namenjen, pre svega muškarcima, a na osnovu stila slova i okvira.Savršen poklon za Vašeg omiljenog muškarca, muža, dečka, sina ... Napomena: s obzirom da muškarci n..
2490 Dinara
Kolekcija unikatnog srebrnog nakita koja će Vas učiniti posebnom!Narukvica sa srebrnom pločicom - poklon za muškarce - yes4you kolekcijaAko se pitate šta pokloniti muškarcu - evo rešenja!Naručite savršen poklon vama dragoj osobi!Privezak od srebra finoće 92..
1700 Dinara
Srebrne kajle - model 02U standardnoj ponudi našeg sajta je i srebrna kajla težine 76,5 grama, dužine 65 cm, sa kombinacijom elemenata Grba Srbije i pravoslavnog krsta.Jedna pločica je veličine 1,5cm x 3cm i debljine 1mm.Rok isporuke je 2 do 3 dana, isporučuje se kurirskom službom, a plaćanj..
26700 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:srebrni muski privezak sa gravuromSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Ukoliko naručite danas, nakit ŠALJEMO SUTRA, a kod VAS je PREKOSUTRA, i što je najvažnije, TEK TADA PLAĆATE NAKIT!..
2500 Dinara
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.

Pošalji Viber poruku