Menu
Your Cart

Srebrni privesci - Srce iz dva dela

Srebrni privesci - Srce iz dva dela

 

Ovde možete naručiti Srebrni privezak - Srce iz dva dela

 

Srebrni Privesci - Srebrni medaljon - puno srce iz dva dela za zaljubljene - sa izgraviranim imenima
Hot
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:Srebrno srce za zaljubljene sa gravurom njihovim imenaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Naručite danas, ŠALJEMO SUTRA, a kod VAS je PREKOSUTRA, i TADA PLAĆATE NAKIT!Srce iz dva dela je dimenzije 2,8x2,8cm..
2500 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:Srebrno srce za zaljubljene sa gravurom njihovim imenaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Naručite danas, Å ALJEMO SUTRA, a kod VAS je PREKOSUTRA, i TADA PLAĆATE NAKIT!..
2000 Dinara
Srebrni Privesci - Srebrni medaljon - srce iz dva dela za zaljubljene - sa izgraviranim inicijalom
Hot
Srebrno srce za zaljubljene sa gravurom njihovim imenaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Naručite danas, nakit šaljemo sutra, a kod VAS je PREKOSUTRA, i TADA PLAĆATE NAKIT!..
1600 Dinara
Srebrni privezak - srce podeljeno na dva dela - polomljeno srce - fino bruseni medaljonPoklonite sa ljubavlju!Savršen poklon za nju ili njega, devojku ili mladića, ženu muža ...Dva srebrna priveska u jednom - Srce koje je iz dva dela i koje treba da podelite sa voljenom osobom, te da s..
1800 Dinara
Srebrni privezak - srce podeljeno na dva dela - polomljeno srce - razlicite polovinePoklonite sa ljubavlju!Savršen poklon za nju ili njega, devojku ili mladića, ženu muža ...Dva srebrna priveska u jednom - Srce koje je iz dva dela i koje treba da podelite sa voljenom osobom, te da svak..
1800 Dinara
Srebrni privezak - srce podeljeno na dva dela - polomljeno srce - sjajan medaljonPoklonite sa ljubavlju!Savršen poklon za nju ili njega, devojku ili mladića, ženu muža ...Dva srebrna priveska u jednom - Srce koje je iz dva dela i koje treba da podelite sa voljenom osobom, te da svako n..
1800 Dinara
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.