Menu
Your Cart

Sledeći dan za slanje nakita subota, 22.6.

Srebrni Foto Nakit

Foto nakit - srebrni medaljon sa graviranom slikom po želji
Hot Free
Foto nakit - medaljon sa slikom po željiSlike možete poslati i na FACEBOOK-u i na Viberu.S obzirom da sam srebrni nakit radimo za Vas po Vašoj želji, ovo je mesto gde možete izabrati i naručiti srebrni medaljon pojedinog oblika sa bilo kojom fotografijom iz Vašeg računara!Sve što treba d..
0 Dinara
Nakit Dizajner - naručite privezak sa tekstom po želji Nakit Dizajner - naručite privezak sa tekstom po želji
Hot Free
Ako želite da dragoj osobi ( devojci, momku, prijateljici, mami itd. ) izrazite svoju ljubav i pažnju na originalan i unikatni način, evo Vam prilike.Iskoristite naše upustvo i budite sami kreatori nakita. Zapišite tekst ili pošaljite sliku, napravite poklon za sva vremena!  Mi ćemo ..
0 Dinara
Srebrna ogrlica sa srcem i graviranjem teksta po želji - srebrni privezak i srebrna ogrlica zajedno Srebrna ogrlica sa srcem i graviranjem teksta po želji - srebrni privezak i srebrna ogrlica zajedno
Novo Hot
Kada ne znate šta biste nekome poklonili, nakit sa ličnom porukom je savršeno rešenje! Srebrna ogrlica sa srcem i graviranjem teksta po želji - srebrni privezak i srebrna ogrlica zajednoNaručite savršen poklon sebi ili vama dragoj osobi!Privezak od srebra finoće 925 (sa žigom) sa srebrnom o..
4990 Dinara
Srebrni privezak - krug sa graviranim tekstom
Hot
Srebrni privezak od srebra finoće 925 oblika kruga, na koji možemo da Vam izgraviramo tekst po želji, latinicom ili ćirilicom.Srebrni privezak - krug sa graviranim tekstom možete naručiti:- ovde na sajtu,- porukom na Facebooku,- porukom ili pozivom na Viberu,- Pozivom na mobilni - broj je ..
3600 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem:graviranje vašeg voljenog ljubimca na srebrnoj pločici ukrašeno cirkonimaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Kliknite za detalje o roku isporuke....
4990 Dinara
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.