Menu
Your Cart

Sledeći dan za slanje nakita subota, 22.6.

Srebrni Lančići sa dva imena

Lančići sa dva imena

Lančić sa dva imena - jedno ispod drugog Lančić sa dva imena - jedno ispod drugog
Hot
Lančić sa dva imena - jedno ispod drugog - za imena dece Ukoliko želite na svom lančiću sa imenom imati dva imena ( ime mladića i devojke ili recimo imena dece) ili pak da svojoj voljenoj osobi ili osobama poklonite lančić sa dva imena, sada je to moguće! Lančić sa dva imen..
4600 Dinara
Lančić sa dva imena i detelinom sa 4 lista sa strane Lančić sa dva imena i detelinom sa 4 lista sa strane
Novo Hot
Srebrni lančić sa dva imena - jedno ispod drugog - sa detelinom sa četiri lista sa desne strane Ovde možete naručiti srebrni lančić sa dva imena i detelinom sa  strane i to u 9 različitih vrsta slova!Potrebno je samo da ukucate 2 imena: gornje i donje ime, te ostavite adres..
4600 Dinara
Lančić sa dva imena i velikim srcem sa strane
Novo Hot
Srebrni lančić sa dva imena - jedno ispod drugog i velikim srcem sa desne strane Ovde možete naručiti srebrni lančić sa dva imena i SRCEM sa strane.Potrebno je samo da ukucate 2 imena: gornje i donje ime, te ostavite adresu gde da Vam pošaljemo, i za 2 radna dana nakit je kod Vas!La..
4990 Dinara
Lančić sa dva imena i srcem sa strane Lančić sa dva imena i srcem sa strane
Hot
Srebrni lančić sa dva imena i srcem - imena jedno ispod drugog sa❤️sa strane Ukoliko želite svojoj voljenoj osobi ili osobama pokloniti lančić sa dva imena i srcem, sada je to moguće! Srebrni lančić sa dva imena i srcem je jedinstven, unikatan poklon gde se na jednom lančiću na..
4600 Dinara
Srebrni lančić sa dva imena i srcem u ćiriličnom k9 fontu
Hot
Naručite Srebrni lančić sa dva imena sa srcem u ćiriličnom k9 fontu!Ovde možete naručiti srebrni lančić sa dva imena i srcem u ćirilici!Potrebno je samo da ukucate 2 imena: gornje i donje ime, te ostavite adresu gde da Vam pošaljemo, i za 2 radna dana nakit je kod Vas! Nakit plaćate pri preuzim..
4600 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem:Lančić sa dva imena - ukrašen detelinom sa 4 lista i cirkonimaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.Potrebno je samo da ukucate 2 imena: gornje i donje ime, da izaberete vrstu slova, boju cirkona i da napišete adresu gde da Vam pošaljemo, i za 3 radna ..
5400 Dinara
Srebrni Lančić sa dva imena i srcem u cirkonima
Novo
Naručite srebrni nakit pouzećem:Lančić sa dva imena + srce ukrašeno cirkonimaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.Potrebno je samo da ukucate 2 imena: gornje i donje ime, da izaberete vrstu slova, boju cirkona i da napišete adresu gde da Vam pošaljemo, i za 3 radna dana srebrni nakit je ko..
5400 Dinara
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.