Menu
Your Cart

Srebrni medaljoni sa svecima

Srebrni medaljoni sa svecima

Mаrijа ili Merjem (judeo-аrаmejski: מרים, Mirjаm u znаčenju gorkа ili sjаjnа, izvаnrednа) iz Nаzаretа, u Gаlileji, mаjkа je Isusа Hristа.Pretpostаvljа se dа je rođenа 20. godine pre nove ere, od roditeljа Joаkimа i Ane.U vreme Isusovog zаčećа bilа je devicа, udаtа zа Josifа iz kuće Dаvidove.Pr..
1500 Dinara
Foto nakit - srebrni medaljon sa graviranom slikom po želji
Free
Foto nakit - medaljon sa slikom po željiSlike pošaljite na FACEBOOK - trenutno ne može direktno na server!S obzirom da sam srebrni nakit radimo za Vas po Vašoj želji, ovo je mesto gde možete izabrati i naručiti srebrni medaljon pojedinog oblika sa bilo kojom fotografijom iz Vašeg računara! ..
0 Dinara
Slika Beli Anđeo je slika freske iz manastira Mileševa - zadužbine kralja Vladislava (1234-1243), u crkvi Vaznesenja Hristovog.Oslikana je u trećoj deceniji XIII veka, pre 1228. godinePredstavlja Anđela na hristovom grobu iz kompozicije Mironosice na grobu.Beli andjeo je, kao jedan detal..
1500 Dinara
Srebrni medaljon - Beli anđeo - pravougaona pločica
Novo
Srebrni medaljon veličine 2,1cmx2,6cm beli andjeo je izrađen u srebru finoće 925 i možete ga naručiti sa ili beć lančića.Isporuka je u roku od 48 sati (osim vikendom), i plaćate ga tek pri preuzimanju!..
3000 Dinara
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
I mi koristimo Cookies-e..
Jer je to normalna stvar za svaki ozbiljan sajt...