Menu
Your Cart

Poklon za mame

Ukoliko ne znate šta da kupite kao poklon za mamu, evo rešenja za Vas!

Savršen poklon za mame je ogrlica sa imenime njene dece - unesite imena, ukrasite ih cirkonima u boji.

Ako Vam treba poklon za bebu, i za to imamo konkretne predloge.

Bebi stopala srebrni privezak Bebi stopala srebrni privezak
Hot
Srebrni privezak "Bebi Stopala" je hit! Možemo da Vam izgraviramo ime i datum rodjena deteta, na jedno, odnosno, na drugo stopalo.Privezak je 2,5cm + alkica.Ukoliko naručite danas, nakit šaljemo sutra i kod Vas je prekosutra (osim vikendom, kada nakit šaljemo u poned..
2400 Dinara
Foto nakit - srebrni medaljon sa graviranom slikom po želji
Free
Foto nakit - medaljon sa slikom po željiSlike pošaljite na FACEBOOK - trenutno ne može direktno na server!S obzirom da sam srebrni nakit radimo za Vas po Vašoj želji, ovo je mesto gde možete izabrati i naručiti srebrni medaljon pojedinog oblika sa bilo kojom fotografijom iz Vašeg računara! ..
0 Dinara
Srebrna narukvica sa srcemNaručite srebrnu narukvicu sa medaljonom u obliku srca!Srebrna narukvica sa srcem se izrađuje od srebra finoće 925 - savršen za Vas ili kao poklon za Vama dragu osobu.Narukvica je teška 14 grama, standardna dužina narukvice je 19 cm,a ukoliko želite narukvicu neke d..
5800 Dinara
Naručite online ili telefonom na broj 061/55.33.123 !Srebrna Ogrlica sa medaljonom devojke - model Viktorija BekamIzrađena je od srebra finoće 925 i predstavlja savršen poklon za rođendan drugarici, sestri, devojci ili nekoj drugoj Vama dragoj osobi.Ogrlica i medaljon zajedno Vam u ro..
2990 Dinara
Srebrni medaljon - DUPLO SRCE - sa fotograviranjem imenaSavršen poklon za godišnjicu ili rodjendan!Ukoliko Vam treba poklon za devojku, mamu, prijateljicu ..NARUČITE Srebrni medaljon - DUPLO SRCE - sa fotograviranjem imena, i ne možete pogrešiti ukoliko voljenoj osobi poklonite baš ovaj ..
2000 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:Srebrno srce gravirano sa imenomSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Naručite danas, ŠALJEMO SUTRA, a kod VAS je PREKOSUTRA, i TADA PLAĆATE NAKIT!..
2000 Dinara
Srebrno slovo - po Vašem izboru, sa graviranim imenom i ukrašeno cirkonimaBoje cirkona Vi izaberite!Sav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.Ako naručite danas, nakit ŠALJEMO SUTRA, a kod VAS je PREKOSUTRA, i TADA PLAĆATE NAKIT!..
2500 Dinara
Srebrni lančić / ogrlica sa tri imena
Hot
Lančić sa tri imena - jedno ispod drugog - za imena deceUkoliko želite na svom lančiću sa imenom imati tri imena (imena dece), sada je to moguće!Lančić sa dva imena je jedinstven, unikatan poklon gde se na jednom lančiću nalaze tri imena!Potrebno je samo da ukucate 3 imena - po redosledu..
4500 Dinara
Naručite online ili telefonom na broj 061/55.33.123 !Ogrlica sa inicijalima i srcem - popunjeno providnim i crvenim cirkonimaIzrađena je od srebra finoće 925 i predstavlja savršen poklon za rođendan drugarici, sestri, devojci ili nekoj drugoj Vama dragoj osobi.Unesite koje inicija..
4800 Dinara
Showing 1 to 12 of 14 (2 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.

Pošalji Viber poruku